Facem mașina ta mai silențioasă

Tehnologia și controlul instalațiilor de producție

Materiale premium

Izolare fonică completă

Experiență vastă în insonorizări

Garanție pentru lucrări 12 luni

next sound insonorizări

Îți dorești să ai parte de o experiență sonoră unică în propria mașină, însă îți e teamă că îi poți deranja pe ceilalți participanți la trafic? Cu ajutorul materialelor de insonorizare auto poți uita de această grijă și te vei simți bine în fiecare zi! Antifonarea mașinii ajută nu doar la reducerea zgomotului de rulare al mașinii, ci oferă și o acustică mai bună și un sunet clar și profund. 

După ce am acumulat suficientă experiență, ne-am dat seama că oamenii ar trebui să primească nu numai materiale de primă clasă, ci și servicii de înaltă calitate.  Acum, specialiștii Next-Sound vă fac mașinile mai silențioase și mai confortabile.

Beneficiile insonorizării

Protecție împotriva zgomotului și vibrațiilor

Insonorizăm mașina în mai multe straturi, eliminând zgomotul, scârțâitul și zumzetul de joasă frecvență. Protejați-vă sănătatea și răbdarea în călătoriile lungi.

Îmbunătățirea calității sunetului sistemului dvs. de difuzoare

Reducem vibrațiile structurale ale metalului datorită instalării izolării vibrațiilor. Creăm condiții pentru absorbția și dispersia unei unde sonore folosind insonorizant special.

Izolație termică

Insonorizăm mașina folosind materiale cu proprietăți de izolare termică. Datorită acestui lucru, vă ajutăm să mențineți mașina caldă în sezonul rece și rece în sezonul cald.

Îmbunătățirea stabilității drumului

Instalarea izolației fonice va face conducerea mai confortabilă. Mașina se va simți mai stabilă în viraje, iar zgomotul cauzat de mașinile care trec va fi diminuat.

Protecția împotriva coroziunii

Tratăm mașina cu materiale care au proprietăți anticorozive și de etanșare.

Rigidizarea mașini

Creștem rigiditatea caroseriei mașinii folosind materiale de amortizare a vibrațiilor de înaltă calitate.

servicii

Beneficii adiționale

Certificate

Toate centrele de instalare StP-Install sunt certificate de fabrica Standardplast. Înainte de a începe lucrul, întocmim un contract, iar după finalizare primiți o garanție pentru serviciul oferit.

Păstrarea garanției producătorului

La instalarea izolației fonice pe mașina dvs., specialiștii StP-Install nu vor atinge componentele și ansamblurile care sunt acoperite de garanția dealerului oficial.

Măsurători gratuite de sunet

Pentru a compara rezultatele "înainte" și "după" izolarea fonică, vom măsura nivelul de zgomot din mașina dvs. folosind instrumente calibrate de prima clasă de precizie.